Saturday, July 25, 2015

Meegebracht uit Australië

Het lijkt wel of de meeste van mijn berichten tegenwoordig beginnen met meegebracht uit (of kadootje van), maar we zijn dan ook heel vaak op reis geweest de afgelopen jaren.
Nu zijn we net terug uit Australië en ook daar heb ik een aantal souvenirs gekocht.

We kwamen op een macadamia- en avocado farm terecht, niet echt een plaats waar je miniaturen zou verwachten, maar er was een giftshop bij waar ik deze mini's vond.
De duikershelm is wat aan de grote kant, maar ik heb hem toch gekocht, voor in het zeemanshuis.
De zeeman heeft een grote en kleine globe, de grote heb ik weggehaald en daar staat de helm nu en ik vind het erg leuk staan.
Toen ik het lieveheersbeestje zag bedacht ik dat ik nog een klein kastje heb met lieveheerbeestjes als thema, dus het beestje heb ik ook meegenomen.
De vogel komt in het Australië kastje en de kattepoezen kon ik natuurlijk niet weerstaan :-)
 Ik wil van deze reis een mini memory kastje maken en daar heb ik heel bewust dingen voor gezocht en gekocht.
Kangoeroe, koala, kookaburra (vogel), flying fox bat, surfplank, didgeridoo, twee boomerangs omdat ik niet kon kiezen, een surfplank, hippie busje, twee aboriginals, Sydney Harbour Bridge en Opera House en een bordje met daarop Australia it's a bloody long way (wat ik alleen maar kan beamen, maar het was de reis meer dan waard).
 Voor de kamer van Ivy, de wereldreizigster, kocht ik een hele kleine kangoeroe en koala.
Het kleine doodkistje is uiteraard voor in Griezelsteyn.
 En dan heb ik tijdens het cachen ook nog dit beertje en de blauwe! kikker geruild. Ze komen (emo) in een cache kastje.
Als ik ooit nog eens op een eiland zonder hobbywinkels kom te zitten ;-) kan ik vooruit met al mijn mini's voor emo en af te maken projekten.

2 comments:

Margriet said...

geweldige mini's heb je weer gevonden! Ik vind het steeds moeilijker worden om iets te vinden, maar ik doe er ook niet echt mijn best voor. Gelukkig heb ik nog wel een voorraadje :-)

Jody said...

Ik ben wel benieuwd naar je souvenierkastjes, heb je die al gemaakt? Ik ben er nog niet aan toe gekomen verder te kijken, maar ik ga hier weer heerlijk uitgebreid neuzen. :)