Thursday, June 30, 2016

Meegebracht uit Roemenie

Het afgelopen jaar heb ik niets aan mijn poppenhuizen en miniaturen gedaan, maar van een aantal reizen heb ik wel weer leuke souvenirs meegebracht.
Op mijn poppenhuizen to-do wish list staat al heel lang een soort crypte met een vampier erin.
Toen we in het 'vampierenland' Roemenie waren en ik daar deze prachtige doodskist zag staan, moest ik die natuurlijk hebben
En als je het deksel opendoet ligt Dracula erin, nou dat is toch helemaal geweldig.

 Voor de kamer van Ivy, de wereldreizigster, wilde ik ook nog iets hebben, maar ik kon niets vinden.
Gelukkig zag ik toen we terugvlogen, op de airport een mandje met mini aardewerk staan en daar heb ik dit kannetje uitgekozen.
 Tijdens het cachen kwam ik deze twee mini's tegen en ik vond ze zo leuk dat ik ze geruild heb.
Wat ik er mee ga doen weet ik nog niet, maar ik vind er t.z.t vast wel een leuk plaatsje voor.

5 comments:

Margriet said...

Ooooh, die doodskist.....ik zie een beetje groen ;-)

Jolande said...

Ik heb lopen twijfelen of ik hem zou kopen, omdat ik eigenlijk niets meer aan mini's doe, maar ik wist dat als ik thuis was ik er spijt van zou krijgen als ik hem niet zou kopen, dus toch maar gedaan.
Nu heb ik het wilde plan, dat als ik helemaal bij ben met al mijn mixed media ik weer wat aan mini wil gaan doen whahaha.
Om alvast eraan te wennen heb ik gisteren alle souvenirs uit Dublin zitten 'slopen' en in het St Patricksday kijkkastje gehangen/gelegd!

Margriet said...

Zoiets moet je inderdaad nooit laten staan! Ik ben benieuwd of je weer bezig gaat.....bij mij wil het nog steeds niet lukken! Misschien moet ik gewoon even een tijdje stoppen met mixed media, maar ja, dat is ook zo leuk!

Jolande said...

Bij mij gaat er natuurlijk ook erg veel tijd zitten in reizen en daarna de foto's logs enz.
Eer zijn gewoon veel te veel leuke dingen. :-)

Jody said...

Hallo meiden, ik kom hier maar eens een kijkje nemen omdat ik jullie ook wel mis en jaaa, ik zie weer allemaal leuks, dus was het zeker de moeite waard!
Ik heb zelf ook een paar jaar nauwelijks geknutseld maar ben het nu weer aan het oppakken en begin er weer heel veel plezier in te krijgen, dus voor jullie heb ik ook hoop hoor! :)
Mtje is alweer begonnen zag ik, leuk!
Lieve groetjes van Jody.